Wat zit er in het abonnement?

Vanaf €49,95 (excl. BTW) per maand creëert u een hartveilige zone voor iedereen in de omgeving! U sluit het abonnement af voor de aankomende 5 of 8 jaar. In het abonnement zit:

Een levensreddende AED

Een levensreddende AED

U krijgt een AED die eenvoudig in gebruik is en die speciaal voor burgerhulpverleners is ontwikkeld. 
Wij maken uitsluitend gebruik van AED's van gerenommeerde fabrikanten.

Buitenkast voor uw AED

Buitenkast voor uw AED

U krijgt een Rotaid 24/7 AED kast bij uw abonnement. Dit is een robuuste, bestendige kast die uw AED maximaal beschermd en de vindbaarheid van uw AED maximaliseert. De kast is voorzien van verlichting, verwarming en 24/7 monitoring.

Informatiebord

Informatiebord

Boven de AED kast wordt een informatiebord gemonteerd. Dit bord informeert omwonenden en geeft instructies hoe te handelen bij een acute hartstilstand.

Installatie, service & onderhoud

Installatie, service & onderhoud

Uw AED wordt geïnstalleerd door een gecertificeerd installatiebedrijf. Alle service- en onderhoudskosten zijn de gehele abonnementsperiode inbegrepen.

24/7 live monitoring

24/7 live monitoring

Met behulp van de Rotaid 24/7 kast monitoren wij uw AED 24 uur per dag. Zo zijn we op de hoogte van de werking van uw AED. Wanneer de status van de AED verandert krijgen we binnen enkele seconden bericht (bijv. ‘AED verwijderd’).

Verzekering

Verzekering

De AED en kast worden de gehele abonnementsperiode verzekerd tegen diefstal en vandalisme. Géén eigen risico.

Online training

Online training

U ontvangt een online training. Deze online training focust zich op het herkennen van een acute hartstilstand. Zo besparen we kostbare tijd in geval van nood.

Wat moet u doen?

Wat moet u doen?

112 bellen in het geval van nood.
Door het bellen van 112 wordt de ambulancedienst gealarmeerd en worden er burgerhulpverleners opgeroepen. Bovendien zal de meldkamer u ondersteunen bij het verlenen van hulp.

© Nederland Hartzeker 2023
Created by LR Internet