V.V. Sittard

Sittard, Limbrichterveld - Met het plaatsen van een eigen AED van Stryker in een mooie Rotaid 247kast met Led-verlichting is een grote wens van V.V. Sittard in vervulling gegaan.

"V.V. Sittard telt meer dan 600 leden (jong en oud), die we graag meer veiligheid op ons mooie complex willen bieden. V.V. Sittard is daarnaast ook nog gastheer van de vele sportende leerlingen van Scholengemeenschap Trevianum en gastheer van de Jeugd en Vrouwen van Fortuna Sittard. Niet te vergeten de duizenden bezoekers die we tijdens ons V.V. Sittard Kinderen Kankervrij (KiKa) Jeugdtoernooi mogen verwelkomen. Laten we hopen dat we deze AED nooit hoeven te gebruiken bijvoorbeeld tijdens het G-voetbal of Walking Voetbal maar het idee dat we hulp kunnen bieden, mocht er iets gebeuren, is ons heel veel waard. De dichtstbijzijnde AED hing toch op enkele minuten sprinten van onze kantine en wetende dat de eerste 6 minuten cruciaal zijn voor een goed herstel, is deze eigen AED gewoon een noodzakelijk goed voor ons.

Deze AED is eigenlijk de kers op de taart, nu het complex bijna energie-neutraal is en onze mooie kantine helemaal gerenoveerd is voor een mooie toekomst. Een bijzonder dank aan Nederland Hartzeker, Rotaid en Stryker voor het meedenken."

Terug naar overzicht
© Nederland Hartzeker 2024
Created by LR Internet