Bol Adviseurs

Met de ingebruikname van het AED-toestel aan de buitengevel van kantoor Venray, heeft Bol Adviseurs de uitrol van levensreddende AED’s aan al haar kantoren afgerond. Met deze uitrol zorgt Bol Adviseurs voor een altijd beschikbare AED op haar kantoren.

Partner Paul Lutters licht toe. “Bol Adviseurs staat dichtbij de samenleving en met de plaatsing van deze AED’s zorgen wij voor een veiligere omgeving, met ons kantoor als centraal middelpunt. Hiermee bieden we deze belangrijke voorziening voor onze medewerkers, klanten en omwonenden. Zij kunnen altijd gebruik maken van deze voorziening, ook buiten de openingstijden van onze kantoren. Hiermee geven we een passende invulling aan maatschappelijk verantwoord ondernemen en leveren we als full-service ondernemersadvieskantoor een concrete bijdrage aan een betere en veiligere toekomst”.

Bol Adviseurs is dankzij dit initiatief het eerste ‘hartzekere’ ondernemersadvies- en accountantskantoor in Nederland. De AED’s zijn in beheer bij Nederland Hartzeker en worden 24 uur per dag gemonitord, zodat deze altijd inzetbaar zijn en blijven. De AED’s zijn geplaatst op de kantoren Venray, Boxmeer, Wijchen en Veghel.

Terug naar overzicht
© Nederland Hartzeker 2024
Created by LR Internet